Κίνα TEI που συναγωνίζεται τη μεγάλη εξάρτηση φρένων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Hank Yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613332892739

WhatsApp : +8613034630666

Free call

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΕΤ ΡΟΔΩΝ;

May 15, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΕΤ ΡΟΔΩΝ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΕΤ ΡΟΔΩΝ;

 

Εν ολίγοις, το όφσετ είναι η απόσταση από την κεντρική γραμμή ρόδας σας στο να τοποθετήσει μαξιλάρι. Εάν το να τοποθετήσει μαξιλάρι είναι πιό στενό στο πρόσωπο της ρόδας από την κεντρική γραμμή η ρόδα είναι ένα θετικό όφσετ, εάν το να τοποθετήσει μαξιλάρι της ρόδας είναι στο νεκρό κέντρο της κεντρικής γραμμής η ρόδα είναι ένα μηδέν που αντισταθμίζεται και εάν το να τοποθετήσει μαξιλάρι της ρόδας είναι πιό στενό στην πίσω πλευρά της ρόδας από την κεντρική γραμμή που η ρόδα θεωρείται αρνητική ρόδα όφσετ.

Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει κατανοητός πώς το όφσετ έχει επιπτώσεις στο εξάρτημά σας είναι, όσο υψηλότερο το όφσετ τόσο πιό στενή η ρόδα είναι στα πλαίσιά σας και τόσο χαμηλότερο το όφσετ που ο περαιτέρω η ρόδα είναι από τα πλαίσιά σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΕΤ ΡΟΔΩΝ;  0

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ;

Κανένα όχημα δεν έχει έναν καθορισμένο αριθμό που απαιτούν, κάθε όχημα έχει ένα ελάχιστο και το μέγιστο αντιστάθμισε την ανοχή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι ρόδες εσείς επιλέγουν ότι είναι μέσα σε εκείνο το ελάχιστο και το μέγιστο αντιστάθμισε τη σειρά για να αποτρέψει τα ζητήματα εξαρτήματος.

Παραδείγματος χάριν…

Πέστε εσείς έχει ένα αυτοκίνητο που απαιτεί ένα ελάχιστο όφσετ 35 και ένα μέγιστο όφσετ 45, εάν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια ρόδα που είναι 25 που αντισταθμίζονται εσείς διατρέξτε τον κίνδυνο των ροδών σας που τρίβουν στα κιγκλιδώματά σας και ή τις ρόδες και ροδών που κολλούν έξω. Και εάν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια ρόδα που είναι 50 εσείς διατρέξτε τον κίνδυνο παρεμπόδισης ροδών με τα τμήματα αναστολής σας.

Τα φορτηγά είναι λίγο πιό εύκαμπτα δεδομένου ότι ανέχονται μια ευρύτερη ελάχιστη και μέγιστη σειρά, ανύψωσαν συγκεκριμένα τα φορτηγά. Για παράδειγμα για τα φορτηγά πέστε εσείς έχουμε ένα ελάχιστο όφσετ 0 και ένα μέγιστο αντιστάθμισε την ανοχή 12.

Εάν θέλετε για τις ρόδες να κολλήσετε έξω από τα κιγκλιδώματά σας θα θέλατε να ψάξετε μια ρόδα με ένα όφσετ χαμηλότερο από την ελάχιστη ανοχή σας 0. Εάν θέλετε τις ρόδες για να κολλήσετε έξω λιγότερων ή όχι το ραβδί έξω καθόλου στοχεύει για τις επιλογές πιό κοντά στη μέγιστη ανοχή σας 12.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΦΣΕΤ

Ρωτιόμαστε συχνά εάν τρέχοντας ένα αρνητικό όφσετ θα έρθουμε με τα προβλήματα. Εδώ είναι η άποψή μου σχετικά με το θέμα, εάν το όφσετ είναι πάρα πολύ αρνητικό και τρέχετε μια μεγάλου μεγέθους ρόδα, εγώ θα έλεγε ότι έχετε μια υψηλή πιθανότητα τα προβλήματα.

Εδώ είναι γιατί…

Όταν το όχημά σας κατασκευάστηκε το βάρος σας ροδών και ροδών τα τμήματα αναστολής, η πλήμνη και τα ρουλεμάν όλες έγιναν για να ανεχτούν συγκεκριμένα αρχικού εξοπλισμού και τη γενική γεωμετρία. Αυτά τα συστατικά προσφέρουν μια μικρή ανοχή για συν την ταξινόμηση εντούτοις όχι όταν είναι ένα άκρο.

Έτσι πέστε το φορτηγό σας προέρχεται με μια ρόδα 31 ίντσας από το εργοστάσιο και ανυψώνετε το φορτηγό και το άλμα μέχρι μια ρόδα 35 ίντσας. Η ρόδα πρόκειται να ζυγίσει περισσότερο από τις ρόδες εργοστασίων σας. Αυτή η βελτίωση θα προκαλέσει κάποια πίεση στο drivetrain που μπορεί να επιλυθεί με το δαχτυλίδι και το γρανάζι σας αλλά όχι πάντα είναι αυτό που απαιτείται.

Πότε μπορούν τα προβλήματα να προκύψουν από ένα αρνητικό όφσετ;

Πέστε εσείς τώρα παίρνει ότι ήδη εξάρτημα διαχωριστικών γραμμών και χρησιμοποιεί ένα έξοχο χαμηλό όφσετ για να το κρεμάσει έξω το κιγκλίδωμα. Αυξάνετε τώρα τη γενική πίεση ως πλήμνη οχημάτων σας και τα ρουλεμάν ροδών θα υποστούν την ύπαρξη που η γεωμετρία ροδών και ροδών έχει αλλάξει τώρα και τα ρουλεμάν σας πλημνών και ροδών εργοστασίων δεν σχεδιάστηκαν για να υποστηρίξουν το πρόσθετο βάρος.

Σκεφτείτε από το όπως αυτό, εάν κρατάτε ένα μήλο στο χέρι σας και κοντά στο σώμα σας μπορείτε να κάνετε τόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα του χρόνου με την ελάχιστη πίεση, να φανταστείτε τώρα ένα καρπούζι με ένα χέρι με το βραχίονά σας που επεκτείνεται πλήρως οριζόντια στην πλευρά σας.

Μπορείτε σίγουρα συν το μέγεθος οι ρόδες και οι ρόδες σας όπου μπορούν να κρεμάσουν έξω από τα κιγκλιδώματά σας ακίνδυνα με την ελάχιστη πίεση αλλά υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή σε εκείνους τους περιορισμούς και πάντα συστήνουμε ότι συσκέπτεστε με έναν εμπειρογνώμονα για να καθορίσετε τι εκείνη η λεπτή γραμμή είναι.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΦΣΕΤ ΡΟΔΩΝ

Κατά της ρόδας σας που αντισταθμίζεται μέτρηση τη θα πρέπει να ξέρετε τα πράγματα ζευγών:

  • Πόσο ευρέως είναι οι ρόδες σας;
  • Υπάρχουν 25,4 χιλιοστόμετρα σε 1 ίντσα.

Προειδοποίηση: Αυτό μπορεί να είναι ελαφρώς συγχέοντας, εάν ξέρετε το πλάτος ροδών σας που είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή όφσετ ροδών μας για μια πιό απλουστευμένη λύση.

  • Καθορίστε το πλάτος των ροδών, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι σφραγισμένο στο να τοποθετήσει μαξιλάρι της ρόδας σας ή πίσω από μια ακτίνα (εάν ο κατασκευαστής ήταν αρκετά συμπαθητικός να κάνει έτσι). Εάν δεν ξέρετε το πλάτος ή δεν είναι σφραγισμένο στο πίσω μέρος της ρόδας μπορείτε να μετρήσετε το πλάτος με τη μέτρηση από τη φλάντζα ροδών για να κυλήσετε τη φλάντζα (δείτε την εικόνα). Εάν η ρόδα σας έχει τις ρόδες σε τους μπορείτε να βάλετε τη ρόδα κάτω από το πρόσωπο πρώτα (μην ξεχάστε να προστατεύσετε το πρόσωπο), βάζετε έναν κυβερνήτη κατ' ευθείαν πέρα από τη ρόδα και το μέτρο από το πάτωμα στον κυβερνήτη που βάλατε ακριβώς πέρα από τη ρόδα (δείτε την εικόνα). Μια χαρακτηριστική ρόδα έχει τη συνολική φλάντζα μιας ίντσας έτσι μια καλή εκτίμηση θα είναι να ληφθεί το πλάτος που μετρήσατε και αφαιρείτε μια ίντσα για τη φλάντζα ροδών.
  • Καθορίστε την κεντρική γραμμή σας, αυτό είναι το πλάτος ροδών σας που διαιρείται με δύο όντας το νεκρό κέντρο της ρόδας σας.
  • Μετρήστε την οπισθοδρόμησή σας. Με τη ρόδα που βάζει το επίπεδο στο μέτρο προσώπου του η απόσταση μεταξύ του να τοποθετήσει μαξιλαριού της ρόδας και της εξωτερικής άκρης του βαρελιού ροδών.

Τώρα που ξέρετε το πλάτος, την οπισθοδρόμηση και την κεντρική γραμμή ροδών σας μπορούμε να υπολογίσουμε το όφσετ σας.

Κεντρική γραμμή – οπισθοδιάστημα = αντισταθμισμένος

Για να μετατρέψετε τις ίντσες στα χιλιοστόμετρα, πολλαπλασιάστε τις ίντσες με 25,4 & για να μετατρέψουν τα χιλιοστόμετρα στις ίντσες, διαιρέστε το χιλ. με 25,4

Στο παράδειγμα: Πέστε τις ρόδες σας είναι 10 ίντσες ευρύς, η κεντρική γραμμή σας είναι 5 ίντσες. Για αυτό το παράδειγμα πέστε το οπισθοδιάστημά σας είναι 4 ίντσες. 5 – 4 = 1 και 1 ίντσα στα χιλιοστόμετρα είναι -25,4 έτσι αυτό σημαίνει το όφσετ ροδών ότι σας είναι 25mm (πάντα γύρω από). Στην περίπτωση όπου το οπισθοδιάστημα είναι υψηλότερο από την κεντρική γραμμή σας το όφσετ σας είναι θετικό.

ΡΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

Στο ανωτέρω τμήμα μάθαμε για την οπισθοδρόμηση μέσω της ανάγκης να πρέπει να μετρήσουμε για το όφσετ. Εάν πηδήσατε εκείνο το τμήμα, το οπισθοδιάστημα μιας ρόδας είναι η απόσταση από την εξωτερική άκρη της ρόδας στο να τοποθετήσει μαξιλάρι. Ενώ το όφσετ της ρόδας είναι η απόσταση από την κεντρική γραμμή της ρόδας στο να τοποθετήσει μαξιλάρι.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΦΣΕΤ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΟΥ

Παραδοσιακά ήταν κοινό για την αναφορά που οπισθοδρομεί μόνο δεδομένου ότι όλα τα οχήματα που κατασκευάστηκαν τότε απαίτησαν τις χαμηλές ρόδες όφσετ έτσι ήταν ευκολότερο να παραπεμφθεί η οπισθοδρόμηση. Το 1984 Chevrolet εισήγαγε το δρόμωνα C4 που ήταν ενδεχομένως ένα από τα πρώτα αμερικανικά οχήματα για να απαιτήσει τις υψηλές ρόδες όφσετ.

Από αυτό το σημείο οι κατασκευαστές ροδών θα σφράγιζαν στο να τοποθετήσουν μαξιλάρι το όφσετ και θα άρχιζαν να χρησιμοποιούν τον όρο όφσετ ως αρχική αναφορά. Το γραμματόσημο θα ήθελε κάτι παρεμφερή 8.5Jx17 ET35 όπου το όφσετ παραπέμπεται όπως ET που είναι το γερμανικό όφσετ έννοιας Einpress Tiefe λέξης.

Μέχρι τη δεκαετία του '90 περισσότερα οχήματα κατασκευάζονταν ότι οι απαραίτητες υψηλές ρόδες όφσετ και ο όρος αντιστάθμισαν αρχισμένος να κερδίζουν την έλξη πέρα από την οπισθοδρόμηση.

Από σήμερα να οπισθοδρομήσει και ακόμη και το μπροστινό διάστημα είναι αληθινά οι σημαντικότερες μεταβλητές στη ρόδα συνήθειας κατασκευαστικός όπου ένα εξάρτημα ακρίβειας είναι ένας μούστος.

Εντούτοις για τη ρόδα απορριμμάτων η βιομηχανία και μια μεγαλύτερη μερίδα των ροδών εργοστασίων και aftermarket που είναι παραχθε'ν όφσετ πρόκειται να είναι η μέτρηση παραπεμφθείσα πρώτιστα.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας